microsoft office office för mac windows 11 etkinleştirme sıcak sohbet rokettube iş fikirleri
Dentist in Vaughan

Missie

Wij helpen mee aan criminaliteit bestrijding met een preventief karakter en als resultaat een veiliger Suriname. Wij willen het veilig gevoel terugbrengen in de gemeenschap doch nog aangenaam en gerieflijk blijven wonen en werken.

Visie

Voor degenen die zichzelf en/of hun omgeving veilig willen stellen, biedt ons bedrijf de uitkomst. Door het leveren en professioneel installeren van kwalitatieve beveiligingsproducten creëren wij innovatieve en effectieve oplossingen voor de bescherming van personen, goederen en kritieke activa die operationele voordelen voor onze klanten leveren.

Tussen ons bedrijf en anderen in deze branche bestaat er een nauwe samenwerking. Wij zijn leverancier voor individuele installateurs en ook andere beveiligingsbedrijven. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en de diensten zijn volledig aangepast aan de eisen van de klant. Wij onderscheiden ons van de rest door het bieden van een snelle service en het leveren van een goed werkend systeem die voldoet aan de hoge esthetische eisen en voorwaarden van ons bedrijf. Na de oplevering van de installatie is een goede aftersale service bij ons van eminent belang.

Integrated Security Solutions is een technisch installatie bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van allerlei beveiligingssystemen waaronder:

  • Inbraakalarm
  • Autoalarm
  • Video surveillance
  • Toegangscontrole
  • Intercom